Hentemat fra Huset Steaks & Bones Beitostølen
I samarbeid med Huset Steaks & Bones på Beitostølen introduserer vi et utvalg takeaway-retter. Restauranten er beleilig plassert ved foten av skiheisen. Deres kokker står klare til å forberede rettene, og maten kan hentes 1 time etter bestilling. Vi håper du finner noe som frister.
Cheeseburger – kr. 272,-
200 gr Angus-kjøtt med engelsk gul cheddar, syltet rødløk, sylteagurk og husets hjemmelagde dressing. Serveres med fries.
Allergener: (1,3,7,10)
Burger med sopp og løk – kr. 292,-
200 gr Angus-kjøtt med stekt stopp, karamellisert løk, hjemmelagd løkmarmelade, bacon og cheddar. Serveres med fries
Allergener: (1,3,7,10)
Barneburger – kr. 141,-
100 gr burger med dressing og ketchup.
Allergener: (1,7,10)
Snacktallerken – kr. 567,-
Løkringer, chilicheesepoppers, søtpotetfries, fries, hjemmelagde kyllingvinger- serveres med BBQ saus, crispy scampi - serveres med husets rømmedressing
Denne retten passer for 4 pers
Allergener: (1,2,3,79
Spareribs – kr. 363,-
400 gr spareribs lagd på sous vide i 24 timer, serveres med coleslaw, syltet rødløk og fries.
Allergener: (1,3,7,20)
Allergener
1. Gluten 2. Skalldyr 3. Egg 4. Fisk 5. Peanøtter 6. Soya 7. Melk 8. Nøtter 9. Selleri 10. Sennep 11. Sesamfrø 12. Svoveldioksid & sulfitt 13. Lupin 14. Bløtdyr